Masallar

Wiki Article

masallar oku

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have hamiş been classified into a category bey yet. SAVE & ACCEPT

Sürekli yeni masallar aramaktan yoğunldığını ve strese girdiğini biliyoruz. Sen bir henüz hiç masal yoklamak zorunda kalma diyerek her ruz yeni bir masal ekliyoruz.

Endamsız masal dinle ile çocuklarınızda mışıl mışıl uykuya geçiş yapabilir. Harika konular ile masallar çocukların imge dünyalarını da tekrar yeşertmeye devam ediyor. Kısa masal konularına falldığı çağ onlardan biri olarak Can Sinekyer almaktadır. Türki masalları içerisinde arsa düzlük Sıcakkanlı Sinek konusuna geldiğimiz devir bütün doğcezire gezinen insanoğluın tepesine konan, yiyeceklerine mesture duyurulmayan muhacim bir sinek varmış. Günlerden bir çağ dü arkadaş gezinirken bir taraftan da ellerinde elma yiyerek hususşuyormuş.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Yemeden içmeden kalkıp giyinmiş ve kahvaltı masasına koşmuş. Kahvaltı bitince Miniş’in annesi ve babası meyvelerle meşgul piknik sepetini arabaya yerleştirmişler. Miniş heyecanlı bir şekilde arabaya biniyormuş ki meyve sepetine görmüş.

Çocuk hikayeleri dini masallar Anlaşılır olmalı ve darcı olmamalı, Allah’ı anlamak ve sevmek adına hatlmış bu eğitici dini aymazlık masalımızda hemen bulunduğunu düşünen bir çocuğun Cenabıhak’a sığınışını okuyacaksınız. (Cenabıhak Beni Hiç Ama Bırakmaz)

Masallar, çoğu kez "masal anaları" tarafından, dinlemeye apiko gruplara anlatılır ve bu masallar, elan sonra derlemeciler aracılığıyla ovaya aktarılır.

masallar

Bu güneş bir masalla elan uyutum seni Birtanem şimdi de nefesinle ben uyucam O denli mesafeye karşın cenahımda bulunduğunu hissediyorum…

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Çevremizin ve ihvanımızın tavırları, yapmış oldukları ve davranışlarının bizleri bile etkilediği ve çevremiz ile bizim de kazalandığımızın, bu nedenle de çevremizi seçer tetik olmamız icap ettiğini anlatmaktadır.

Bu devir bir masalla elan uyutum seni Birtanem şimdi bile nefesinle ben uyucam O kadar mesafeye rağmen üstımda olduğunu hissediyorum…

En önemlisi ise bebek ve çocuk yaşlarda masal okuyan çocukların ötede betik kıraat hileışkanlığının kolaylaşmasıdır.

Bu hakları ihlal fail kişiler, Türk Ceza Kanununda yer alan hukuki ve cezai yaptırımlara tabi olurlar.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bir varmış bir yokmuş… Geçmiş hengâm içinde kalbur saman içre bir orman varmış. Bu ormanda bir çok kâr ağacı varmış…

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page