Masallar

Wiki Article

masallar oku

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have derece been classified into a category as yet. SAVE & ACCEPT

Sabah akşam yeni masallar aramaktan katıldığını ve strese girdiğini biliyoruz. Sen bir daha hiç masal yoklamak zorunda kalma sanarak her gün yeni bir masal ekliyoruz.

Masalın gönülğine geldiğimizde Bir parça Simge isminde bir peri kız varmış. Ancak bu peri kızı kendisini sakır sakır olarak tenha hissediyormuş. Çevresine baktığı mevsim onun kadar hiç peri kızının olmadığını fark etmiş. Bu hava onu günden güne daha da tenha bir zat haline getirmeye sebep oluyormuş.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

çabucak kalkıp giyinmiş ve kahvaltı masasına koşmuş. Kahvaltı bitince Miniş’in anası ve babası meyvelerle komple piknik sepetini arabaya yerleştirmişler. Miniş heyecanlı bir şekilde arabaya biniyormuş ki semere sepetine görmüş.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Aarne'nin öğrencisi Stith Thompson ise bu üçlü sınıflandırmayı kocaleterek zincirlemeli masallar ve sınıflamaya girmeyen masallar edinmek üzere dü esas çıbanlık daha eklemiş; her grubu kendi içre zir kafalıklara kocaoğlanrmıştır.

masallar

Birbirinden güzel ve aynı zamanda da neşeli maceralara eş olacaksınız. Prens ve Prenses masallarının birfena farklı mevzu yürekerikleri bulunurken en çok adamakıllı olarak hazırlanmış olanları hazırladık. Gelin omuz omuza bu masalların neler olduğuna bakalım.

Genç yakışıklı ile kızın vakit geçirmelerine ruhsat vermiş. Müşterek hariçya çıktıklarında genç delikanlının parası olmadığından dolayı nereye götüreceğini bilemez. Yemeden içmeden Bileğirmencide teşhismış başüstüneğu arkadaşlarına çav vererek halıyı dü taraftan kaldırmalarını icap. İki arkadaşı da yanlarına geldiği kadar her ikisini halının üzerine koymuşlar. Halı imdi normal bir halı değilmiş. Onun adı imdi uçar halı olmuş.

Tilki “İnsanlar her yere aile dokumayor bu yüzden bizim yaşadığımız ormanlar o denli daraldı ki kemirmek bulamıyoruz” demiş.

Bu gündüz bir masalla henüz uyutum seni Birtanem şimdi de nefesinle ben uyucam O derece mesafeye rağmen taliımda olduğunu hissediyorum…

İçindekiler tablosunu değaksiyontir İçindekiler tablosunu değkonutir TRT Çocuk aracılığıyla yayınlanan programlar sıralaması

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features. Performance Performance

Ezop masalı: Arslan kralın sarayıZamanın birinde ormanın dibinde evetşarmış bir kükremek kral. Bakalım, neler gelmiş başına?

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page